Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Απενεργοποίηση διαφημίσεων στο uTorrent

Το uTorrent είναι ένα από τα πιο διάσημα δωρεάν torrent clients για την αποστολή και λήψη torrents μεταξύ εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Από την έκδοση 3.2.2 του uTorrent προστέθηκαν διαφημίσεις κάτω από το κεντρικό μενού της εφαρμογής σε μια προσπάθεια της εταιρείας που αναπτύσσει την εφαρμογή να αυξήσει τα έσοδα της.

Όπως είναι αναμενόμενο, η προβολή διαφημίσεων ενοχλεί αρκετούς χρήστες που αναζητούν τρόπους απόκρυψης ή απενεργοποίησης τους. Αν και αρκετό καιρό πριν η εταιρεία δήλωσε ότι μία τέτοια κίνηση δε θα ήταν δυνατή, ωστόσο με βάση το feedback των χρηστών υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των διαφημίσεων στο uTorrent μέσα από το παράθυρο ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στο uTorrent, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Αφού ανοίξετε το uTorrent, κάνετε κλικ στις Επιλογές (Preferences) που θα βρείτε στο μενού Επιλογές (Options). Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό των πλήκτρων Ctrl + P.

2) Στο παράθυρο επιλογών που θα ανοίξει, μεταφερθείτε στην καρτέλα Προχωρημένες (Advanced) και βρείτε την επιλογή offers.sponsored_torrent_offer_enabled, η οποία είναι ενεργοποιημένη ως προεπιλογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο Filter για ακόμη πιο γρήγορη αναζήτηση.

3) Αφού την επιλέξετε, πατήστε στην επιλογή Ψευδής (False) και έπειτα ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκρυψης των διαφημίσεων θα χρειαστεί να κλείσετε το uTorrent. Την επόμενη φορά που θα το ανοίξετε, οι διαφημίσεις θα έχουν εξαφανιστεί.

Επίσης, μπορείτε να αποκρύψετε τις προτάσεις Plus των “featured torrents” που εμφανίζονται στο κάτω αριστερό άκρο της εφαρμογής. Ανοίξτε το μενού Επιλογές (Options) και απενεργοποιήστε την επιλογή Προβολή πληροφοριών Plus (Show Plus Information).

Πηγή: http://www.pestaola.gr/how-to-disable-utorrent-ads/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...